Chuť Karibiku můžete objevit na festivalu PROCIGAR 2013 - Aktuálně o Dominikánské republice | Co se děje v Dominikánské republice

dominikanska-republika-bg-header-title.png
     
         
Blogy »

Chuť Karibiku můžete objevit na festivalu PROCIGAR 2013

Vyznavači zejména dominikánských doutníků, rumu a golfu na exotických místech se radují. V Dominikánské republice se totiž bude v době od 17. do 22. února 2013 konat oblíbený festival PROCIGAR, který je vnímán jako dokonalý zážitek pro milovníky a vyznavače doutníků.
Nyní již šestým rokem ProCigar Festival nabízí celou řadu činností a akcí související s doutníky. Počínaje
výlety přes tabáková pole, prohlídkami některých z nejlepších světových doutníkových továren, návštěvami například Tabacalera de García a konče třeba ochutnávkami některých dosud neznámých doutníků. V nabídce se nacházejí také další velkolepé činnosti, jako je návštěva továrny na výrobu rumu, celá řada seminářů, plachtění na katamaránu podél severního pobřeží nebo extrémní sporty. Samozřejmě, že nechybí ani turnaje v golfu nebo relaxace na pláži pod tropickým sluníčkem. Tento skutečně jedinečný a nezapomenutelný zážitek, který nemá v kuřáckém průmyslu plného doutníkového kouře obdoby, se bude konat v Casa de Campo, které se nachází na jihovýchodním pobřeží v La Romana (17. - 19. února) a ve městě Santiago de los Caballeros (19. - 22. února). Všechny noci mohou hosté trávit na velkolepých slavnostních večeřích, kde jejich smysly zaujme kromě celé řady míchaných nápojů a místní kuchyně také veselá a vstřícná Dominikánská pohostinnost. Procigar bude také hostit charitativní aukce, všechny čisté výnosy budou přínosem pro neziskové organizace, jako například Voluntariado de Jesús con los Ninos (pro nemocné děti) nebo Sociedad San Vicente de Paul (domov důchodců s nízkými příjmy). Další informace získáte na www.procigar.org.

 

další
 
 

Potřebujete poradit?

224 990 980
800-TRA-VEL (800 872 835)
602-TRA-VEL (602 872 835)

Garantujeme nejnižší ceny

Proč cestovat s Travel.cz

  • 200.000+ zájezdů na jedné adrese
  • Garantujeme nejnižší cenu na trhu
  • Máme vždy aktualizované nabídky zájezdů
  • Nabízíme i rezervace hotelů a letenek za výhodné ceny
  • Individualní plánování dovolené - dovolená na míru
 

Nahrávám...

Vyhledáváme pro Vás nejlepší nabídky dle zvolených kritérií

Ověřujeme aktuální dostupnost a cenu vybrané služby

Vyhledáváme pro Vás nejlepší nabídky dle zvolené destinace

Děkujeme, Vaše rezervace se dokončuje